Zie je door de bomen het bos niet meer? Veel keuze in de cosmetische wereld, dat klopt. Daarom gaan wij bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari op onderzoek uit en kiezen wij enkel voor producten met bewezen effectiviteit en veiligheid (wetenschappelijk onderbouwd), zodat jij als cliënt de meest optimale resultaten verkrijgt.

Ouder worden is een natuurlijk proces, dat bij het leven hoort. Echter, veel mensen storen zich aan de zichtbare tekenen hiervan, omdat hun uiterlijk vaak niet weerspiegelt hoe zij zich voelen.

Bij het ouder worden kunnen mensen zich gaan storen aan het volumeverlies en de lijntjes en rimpels in hun gezicht.

Het verouderingsproces gaat gepaard met een aantal veranderingen in het gelaat. De kwaliteit van de huid wordt minder door onder andere verminderde collageenaanmaak. Daarnaast nemen onderliggende structuren af in volume en geven daardoor minder steun aan de huid. Uiteindelijk ontstaan er door herhaaldelijke spierbewegingen en herverdeling van vet, lijnen en plooien in het gezicht.

Met behulp van cosmetische behandelingen is het mogelijk om er even stralend uit te zien als dat u zich van binnen voelt. Tijdens een consult zal er bekeken worden welke behandelingen voor u van toepassing zijn.

De behandeligen bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari zijn gericht op algehele verbetering van uw huidconditie. Er wordt onder andere gewerkt met A-kwaliteit injectables (FDA goedkeuring of CE markering) en verzorgingsproducten van
ZO Medical en ZO Skinhealth by Zein Obagi.

Injectables is een verzamelnaam voor producten die gebruikt worden om rimpels te verzachten en het volumeverlies op te vullen, zoals botuline-toxine (‘botox’) en hyaluronfillers. Dit zijn vloeistoffen die middels een fijne naald onder de huid worden ingebracht. Het effect van een dergelijke behandeling is altijd tijdelijk.

Wat is botuline-toxine

Naast de algehele veranderingen tijdens het verouderingsproces, hebben sommige mensen de gewoonte ontwikkeld om tijdens het praten bijvoorbeeld te fronsen of de wenkbrauwen op te trekken. Door jarenlang deze spieren aan te spannen, ontstaan er ook lijntjes en plooien in de huid. Je ziet dan bijvoorbeeld fronslijnen, kraaipootjes en lijnen over het voorhoofd. Deze lijnen kunnen blijvende rimpels worden. Door behandelingen met botuline-toxine kunnen deze lijnen zachter worden of helemaal verdwijnen.

De meeste mensen kennen botuline-toxine als de merknaam Botox. Botuline-toxine vermindert de activiteit van de spieren, waardoor de huid ook ontspant. Hierdoor nemen lijnen en rimpels af. Botuline-toxine wordt gebruikt voor de behandeling van rimpels, ontstaan door herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Enkel de behandelde spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek.

Bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari wordt botuline-toxine van het merk Botox® en Bocouture gebruikt.
Bocouture en Botox® zijn beiden A-kwaliteit producten die op verschillende vlakken voordelen hebben ten opzichte van andere beschikbare merken.

Bocouture:

  • Als enige toxine FDA approved voor de behandeling van drie behandelzones: fronsrimpels, voorhoofdlijnen en kraaienpootjes.
  • Het enige product met zeer sterk gezuiverde Botulinum toxine. Het is vrij van complexerende eiwitten waardoor er minder kans bestaat op het ontwikkelen van bijwerkingen.
  • Het enige toxine waarbij je geen immuniteit zult ontwikkelen bij herhaalbehandelingen.
  • Uitgebereide ervaring en patiëntenveiligheid. Sinds 2005 zijn 1,6 miljoen patiënten wereldwijd behandeld.

Botox®:

  • Uitgebreid en jarenlang klinisch getest waardoor het een veilige methode is voor de behandeling van gelaatsrimpels en medische toepassingen.
  • Wetenschappelijk bewezen werkzaam en betrouwbaar product.
  • Langdurig aanhouden van resultaten.
  • Veilig bijwerkingsprofiel.
  • Hoge patiëntentevredenheid.

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt botuline-toxine middels een fijne naald met een aantal kleine prikjes in de spier geïnjecteerd. Hierdoor ontspant deze spier, met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Na de behandeling begint botuline-toxine ongeveer na 3-4 dagen te werken. Botuline-toxine bereikt zijn maximale werking na 2 weken, waarbij het resultaat optimaal is. Direct na de behandeling is er dus nog geen resultaat zichtbaar.

Duur van de behandeling
De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling
Na de behandeling is het mogelijk dat op de plaats van injectie enige roodheid, zwelling of blauwe plek ontstaat. Dit is van voorbijgaande aard.

Duurzaamheid
Het effect van de toxine behandeling houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan*. Dit is per persoon anders. Factoren die van invloed kunnen zijn op een korte duur van het behoud van het effect zijn onder andere roken, gebruik van alcohol, bepaalde medicatie, zonnebank en intensief sporten.

Interval
Na verloop van tijd zal het effect van de toxine behandeling uitgewerkt raken. U wordt geadviseerd om de behandeling iedere 3-4 maanden te herhalen. Bij regelmatig herhalen van de behandeling kan het cosmetisch effect langer aanhouden, waardoor de intervallen tussen behandelingen ook langer kunnen worden.

Advies
U wordt geadviseerd tot 48 uur na de toxine behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u hevig zult transpireren. Wacht dus met intensief sporten, het bezoek aan een sauna, zonnebank of stoombad. Bespreek met drs. Anna Ferdowsbari of u gezondheidsproblemen heeft of bepaalde medicijnen gebruikt. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, dan wordt u eveneens verzocht dit te melden bij uw arts.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de arts wat u kunt verwachten. Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari

Toepassingen van botuline-toxine

Bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari kunt u terecht voor cosmtische en medische toepassingen van een botuline-toxine behandeling met Bocouture.

Botuline-toxine (Bocouture) cosmetisch

Behandeling rimpels
De meest bekende rimpels in het gelaat zijn de fronsrimpel, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Door herhaaldelijke beweging van deze spieren, ontstaan plooien oftewel rimpels in de huid die over deze spieren ligt. Indien u zich aan deze rimpels stoort, kunnen deze behandeld worden met botuline-toxine injecties. Iedere spiergroep wordt als een aparte ‘zone’ behandeld.

Gummy smile
Bij een gummy smile, is er teveel tandvlees zichtbaar tijdens het lachen. Dit kan een ontsierend effect hebben. Indien u zich hieraan stoort, kan dit behandeld worden met botuline-toxine injecties.

Putjes in de kin
Putjes in de kin kunnen ontstaan door een overactieve kinspier. Soms zijn er meerdere deukjes/putjes zichtbaar in de kin, ook in rusttoestand. Indien u zich hieraan stoort, kan dit behandeld worden met botuline-toxine injecties.

Wenkbrauwlift
Laaghangende wenkbrauwen kunnen een vermoeide blik of een boze uitstraling veroorzaken. Een wenkbrauwlift door behandeling met botuline-toxine geeft u een open en frisse blik.

Botuline-toxine (Bocouture) medisch

Migraine
Botuline-toxine kan gebruikt worden bij de behandeling van chronische migraine klachten (>15dagen hoofdpijn per maand). Door injecties met botuline-toxine, zullen migraineklachten aanzienlijk verminderen of helemaal verdwijnen. Bespreek met drs. Anna Ferdowsbari wat uw klachten zijn en hoe deze het beste behandeld kunnen worden.

Antitranspiratie oksels
Als u last heeft van overmatig zweten onder de oksels, kan dit behandeld worden met botuline-toxine injecties. Botuline-toxine blokkeert de prikkeloverdracht bij de zenuwen van zweetklieren, waardoor er geen zweetproductie meer plaatsvindt. Dit effect houdt gemiddeld 6 maanden aan.

Tandenknarsen
Bij tandenkanrsen wordt met veel kracht tanden en kiezen op elkaar geschoven of geklemd. Dit kan een aantal vervelende gevolgen hebben, zoals slijtage van tanden en kiezen, overactiviteit van kauwspieren, waardoor ter plaatse van de kaakhoek cosmetisch storende verdikkingen ontstaan. Ook kan er spierpijn en kaakgewrichtproblemen ontstaan. Door injecties met botuline-toxine kunnen deze overontwikkelde kaakspieren worden aangepakt, waardoor ze ontspannen en uw klachten afnemen of helemaal verdwijnen.

Filler behandeling

De verandering van de gezichtsstructuur komt met name door botresorptie, oftewel afname van botmassa. Het verlies van volume in het gezicht wordt veroorzaakt door veranderingen in de vetopslag. Daarnaast wordt de huid ook dunner en minder gehydrateerd, waardoor er verzakking plaatsvindt. Deze veranderingen kunnen resulteren in het ontstaan van ongewenste plooien en volumeverlies in het gelaat.

Door behandelingen met een filler kunnen deze plooien zachter worden of helemaal verdwijnen en wordt het volumeverlies weer aangevuld.

Wat is een filler
Een filler kan beschouwd worden als een ‘vuller’. Het is een zachte gel gemaakt van hyaluronzuur (hyaluronzuur aanklikbaar: hyaluronzuur is een lichaamseigen suiker, die in de huid wordt aangemaakt. Hyaluronzuur zorgt voor een stevige en gehydrateerde huid. De productie van hiervan stopt rond het 30-35ste levensjaar. Hierna wordt een beroep gedaan op de reserves. Na verloop van tijd neemt door onvoldoende beschikbaarheid van hyaluronzuur in de huid, de kwaliteit van de huid af. Er ontstaan tekenen van veroudering) waarmee plooien, lijnen en volumeverlies in het gelaat opgevuld kunnen worden. Het product past zich mooi aan de eigen contouren en het resultaat is natuurlijk met behoud van de normale mimiek.

Bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdwsbari worden fillers van het merk Merz en Juvederm gebruikt.

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt de filler middels een fijne naald met een aantal kleine prikjes in de huid geïnjecteerd. Hierdoor wordt het volumeverlies opgevuld, met als resultaat dat de plooi vermindert. Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Het resultaat is na 2-4 weken optimaal.

Duur van de behandeling
De behandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten.

Na de behandeling
Na de behandeling is het mogelijk dat op de plaats van injectie enige roodheid, zwelling of een blauwe plek ontstaat. Dit is van voorbijgaande aard. Geadviserd wordt om gedurende 3-4 uur na de behandeling, de behandelde zone te koelen.

Duurzaamheid
Het effect van de filler houdt gemiddeld 1 jaar aan*. Dit is per behandelde gebied en per persoon anders. Factoren die van invloed kunnen zijn op een korte duur van het behoud van het effect zijn onder andere roken, gebruik van alcohol, bepaalde medicatie, zonnebank en intensief sporten.

Interval
Na verloop van tijd zal het effect van de fillerbehandeling met Belotero, Etermis en Juvederm uitgewerkt raken. U wordt geadviseerd om de behandeling eens per jaar te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Advies
U wordt geadviseerd tot 48 uur na de behandeling met Belotero, Etermis en Juverderm geen inspanningen te hebben waarbij u hevig zult zweten. Wacht dus met intensief sporten, het bezoek aan een sauna, zonnebank of stoombad.
Bespreek met drs. Anna Ferdowsbari of u gezondheidsproblemen heeft of bepaalde medicijnen gebruikt. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, wordt u eveneens verzocht dit te melden bij uw arts.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per behandeld gebied verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten. Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari

PRP behandeling

PRP staat voor Platlet Rich Plasma en is een behandeling voor de stimulering van haargroei en dunner wordend haar.

Bij deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van uw eigen bloed. Na afname van bloed, wordt deze middels een aantal stappen gezuiverd van de rode bloedcellen. Het residu dat overblijft is rijk aan witte bloedlichaampjes en bloedplaatjes die een hoog herstellend vermogen hebben. Het plasma dat rijk is aan groeifactoren en actieve eiwitten wordt gebruik voor injectie in de hoofdhuid. De haarwortels krijgen een boost en het resultaat is stimulering van haargroei. Ook kan er met deze behandeling een dikkere en betere haarkwaliteit verkregen worden.

Wilt u meer over deze behandelingen weten? Neem contact op met Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari

Huid behandeling

Voor advies en behandeling van diverse huidproblematiek kunt u terecht bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari. Denk hierbij aan acne, melasma, hyperpigmentatieplekken, sproeten, rosacea, fijne lijntjes en verouderingsverschijnselen.

Bij Skin Secrets Clinic wordt gewerkt met producten van ZO Skin Health en ZO Medical by Zein Obagi. Er wordt een individueel behandelplan op maat gemaakt en uitvoerig met u besproken.

Ook voor het verzorgen en behouden van een mooie, gezonde huid kunt u terecht bij onze kliniek.

Wilt u meer over deze behandelingen weten? Neem contact op met Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari

image_9

Afspraak maken

Bent u een klant en wilt u een afspraak maken bij de dichts bijzijnde behandel locatie?
Neem contact op

Meer weten over onze diensten?

Bent u een kliniek of schoonheids- salon en wilt u meer weten over onze diensten?
Neem contact op