De eerste consultatie

Tijdens een eerste vrijblijvend intake gesprek, wordt met u besproken wat uw wensen zijn met betrekking tot cosmetische correcties.

Drs. Anna Ferdowsbari zal u vervolgens middels een full-face benadering adviseren en een individuele behandelplan op maat voor u opstellen. Hierbij is het van belang dat u goed geïnformeerd bent en weloverwogen een keuze kunt maken. Verschillende behandelmethodes en uw persoonlijke stappenplan worden uitvoerig met u besproken. Wanneer u besluit om een behandeling uit te laten voeren, wordt er een behandelovereenkomst en een informed consent formulier ingevuld en ondertekend. Ten behoeve van uw medisch dossier zullen er ook foto’s vóór en na de behandeling van u gemaakt worden. Deze beelden zijn vertrouwelijk en zullen zonder uw schriftelijke toestemming niet gebruikt worden. Hierbij houdt onze kliniek zich aan de AVG privacy wetgeving.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt u nogmaals geïnformeerd over het te verwachten effect en de nazorg.

Gezien voor de meeste cosmetische behandelingen, een periode van minimaal twee weken nodig is om een maximaal en optimaal resultaat te bereiken, wordt een controle afspraak twee weken na de behandeling gemaakt. Tijdens uw controle afspraak wordt het resultaat geëvalueerd en worden uw ervaringen besproken. Zo nodig wordt er een touch-up behandeling uitgevoerd. Deze nabehandeling is kostenloos.

image_9

Afspraak maken

Bent u een klant en wilt u een afspraak maken bij de dichts bijzijnde behandel locatie?
Neem contact op

Meer weten over onze diensten?

Bent u een kliniek of schoonheids- salon en wilt u meer weten over onze diensten?
Neem contact op