De kliniek

Skins Secrets Clinic Anna Ferdowsbari is in 2016 opgericht en gelokaliseerd in Sint Willebrord. In onze kliniek kunt u terecht voor medisch-cosmetische behandelingen, uitgevoerd door een ervaren en bekwame arts. De kliniek is uitgerust met de meest moderne apparatuur en is zeer luxueus ingericht om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

In de wachtkamer wordt u door onze zorgzame assistente warm welkom geheten en kunt u genieten van diverse luxe extra’s om van uw behandeling een unieke ervaring te maken. Onder het genot van een healthy fresh juice of superfood smoothie, wordt u ingelicht over onze werkwijze en wordt u verzocht de nodige formulieren te lezen ter ondertekening. In afwachting op uw behandeling kunt u vervolgens kiezen voor een gratis massage of spa pedicure naar keuze.

Bij Skin Secrets Clinic staat de cliënt centraal en krijgt u ons volledige aandacht. Wij zorgen ervoor dat u van maximale privacy kunt genieten, doordat telkens één cliënt per keer in de kliniek aanwezig is. Na de behandeling neemt u plaats in onze rustruimte en kunt u genieten van een mini-meditatie ter ontspanning van uw lichaam en geest. Onze assistente zal de nazorg en eventuele vervolgbehandelingen met u doornemen onder het genot van een kopje thee/koffie en petit fours.

 • Behandeling door een expert
 • Veilige behandelingen
 • Hoog kwaliteit producten
 • Individuele zorg
 • Moderne kliniek
 • Luxe gratis extra’s voorafgaand en na uw behandeling
 • Maximale privacy
 • Uitstekende nazorg
 • Gratis parkeren
 • High-end ervaring

Cosmetisch arts

Drs. Anna Ferdowsbari behaalde haar artsenbul in 2011 aan Universiteit Maastricht, waarna ze in verschillende disciplines binnen de geneeskunde werkzaam is geweest. Met veel plezier en passie voor esthetica is zij werkzaam in onze kliniek.

Zij heeft aandacht voor de wensen van de cliënt en werkt zeer zorgvuldig en nauwkeurig. Drs. Anna Ferdowsbari streeft bij haar werkzaamheden naar optimaal natuurlijke resultaten. Haar doel bij het uitvoeren van esthetische behandelingen, is het bereiken van een frisse look, waarbij de eigenheid van de cliënt bewaard blijft.

‘Inmiddels heb ik als arts verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Mijn loopbaan, of beter gezegd mijn reis binnen de geneeskunde, heeft mij uiteindelijk gebracht daar waar ik thuis hoor. Werkend als cosmetisch arts komen mijn twee grote interesses bij elkaar: geneeskunde en geneeskunst’.

Visie en benadering

Drs. Anna Ferdowsbari hecht grote waarde aan een persoonlijke en individuele benadering. “Ieder mens is anders en dat is mooi. Bij het opstellen van een behandelplan, houd ik rekening met de unieke eigenschappen van ieder gezicht. Doelstelling daarbij is niet het veranderen van iemands gelaat, maar juist het accentueren en benadrukken van de mooie karakteristieke gelaatstrekken”.

Een onderwerp die regelmatig tijdens een eerste consultatie ter sprake komt, is dat men er niet ‘nep’ uit wil zien en dat men het niet wenselijk acht dat anderen een groot verschil zullen opmerken na een behandeling. En dat is precies de visie die drs. Anna Ferdowsbari met haar cliënten deelt. Haar behandelwijze wordt gekenmerkt door het zo nauwkeurig mogelijk benaderen van eigen, natuurlijke contouren met daarbij behoud van ieders unieke gezichtsuitdrukking en mimiek. Doelstelling van deze cosmetische behandelingen is niet het tegenhouden van het verouderingsproces. De nadruk ligt juist op het gracieus ouder worden, er frisser uit zien en je beter in je vel voelen.

‘Wanneer ik bezig ben met een cosmetische behandeling, voelt het voor mij als schilderen, een fijne vrijetijdsbesteding van mij. Je bent als het ware met een kunstwerk bezig. Met een kritische blik en een gezonde dosis perfectionisme zet ik hier en daar mijn penseelstreken totdat ik en natuurlijk de cliënt zelf, content zijn met het eindresultaat. Daarbij is het dan ook een kunst te weten wanneer je moet stoppen. Soms is het inderdaad zo simpel als: less is more.

Voor mij is mijn werk pas af als ik weet dat ik iemand naar volledige kundigheid, veiligheid en tevredenheid heb geholpen. Een enthousiaste cliënt die blij is met het eindresultaat geeft mij veel voldoending en tovert eveneens een glimlach op míjn gezicht’.

Veiligheid en certificatie

Bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari vinden wij veiligheid en kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de producten en materialen die gebruikt worden, maar ook de behandelingen die uitgevoerd worden, worden aan hoge kwaliteitsnormen getoetst. Om de veiligheid en kwaliteit van de zorgverlening binnen de kliniek te waarborgen, houdt onze cosmetisch arts zich aan de stricte wetgeving binnen de gezondheidszorg.

Drs. Anna Ferdowsbari is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (NVEG).
De Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde is een beroepsvereniging voor artsen die zich gespecialiseerd hebben in de esthetische geneeskunde.
De belangrijkste doelstelling van de NVEG is het waarborgen van de veiligheid en de kwaliteit van esthetische behandelingen. Dit doet zij middels:

 • Wetenschappelijk onderzoek
 • Onderwijs
 • Transparantie

De NVEG ziet erop toe dat haar leden door een onafhankelijke commissie gevisiteerd worden en aan strikte kwaliteitseisen voldoen.

Daarnaast wordt bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst) volledig nageleefd. In de WGBO staan de rechten en plichten van cliënten die zorg krijgen. Een belangrijk begrip in de WGBO is ‘informed consent’.
Dit betekent dat een zorgverlener enkel tot een handeling over mag gaan, wanneer hij uitdrukkelijke toestemming van de cliënt heeft gekregen.

De cliënt moet goed geïnformeerd zijn en begrijpen waarvoor hij toestemming geeft. De WGBO is geldig zodra er een behandelingsovereenkomst is tussen een zorgverlener en een cliënt. In de WGBO wordt ook het recht op inzage in het medisch dossier en het recht op geheimhouding en privacy beschreven.

Drs. Anna Ferdowsbari hecht veel waarde aan adequate begeleiding en het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Zij begrijpt dat het ondergaan van een cosmetische behandeling spannend kan zijn en er vragen en onzekerheden kunnen bestaan. Daarom neemt zij uitgebreid de tijd om u goed te informeren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Vanaf uw eerste consultatie tot de laatste controle wordt u goed geïnformeerd en stapsgewijs begeleidt. Uw tevredenheid in dit proces is erg belangrijk en staat hoog in het vaandel. Bij Skin Secrets Clinic Anna Ferdowsbari wordt de WGBO tevens middels behandelovereenkomst- en informed consent formulieren toegepast.

Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze gezondheidszorg bewaakt en gewaarborgd blijft. Ook beschermt de Wet BIG patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners. Dit doet de Wet BIG onder andere met het BIG-register. Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Daarbij wordt gekeken naar voorbehouden medische handelingen (bijvoorbeeld het uitvoeren van injecties) die alleen een deskundige mag uitvoeren. Een BIG geregistreerd arts, betekent voor u dat u te maken heeft met een bevoegd behandelaar.

Tevens beschikt drs. Anna Ferdowsbari over veel expertise en houdt zij zich middels bijscholing, workshops en congresbezoeken in het binnen- en buitenland op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en de nieuwste technieken op het gebied van cosmetische behandelingen. Onze cosmisch arts zorgt dat haar kennis en kunde up to date blijven. Zij hanteert de meest veilige en wetenschappelijk bewezen technieken en kiest enkel voor producten en materialen van hoge kwaliteit.

Drs. Anna Ferdowsbari beschikt over onder andere de volgende diploma’s en certificaten.

Artsenbul 2011
Advanced Trauma Life Support 2012
ZO Medical Expert Level I 2016
MD Codes Leaders Programme, Allergan Medical Institute 2016
Real Expressions, innovative injection techniques, Allergan Medical Institute 2016
Interactive workshop Bocouture Merz Aesthetics 2018

image_9

Afspraak maken

Bent u een klant en wilt u een afspraak maken bij de dichts bijzijnde behandel locatie?
Neem contact op

Meer weten over onze diensten?

Bent u een kliniek of schoonheids- salon en wilt u meer weten over onze diensten?
Neem contact op