Review

★★★★★
Zeer kundig en eerlijk. Anna geeft duidelijke uitleg over de producten, behandelingen enzovoorts. Zeker aan te raden! Tot de volgende keer!
- Sylvia

Review 2

★★★★★
Ik ‘keek altijd boos’ naar het computerscherm met een fraaie fronsrimpel tot gevolg. Ik had wel gehoord van botox, maarja, waar ga je dan heen? Via mijn schoonheidsspecialiste kwam ik bij Anna. Zij nam alle tijd om uit te leggen hoe botox werkt, wat de behandeling inhoudt en wat je kunt verwachten. Ze praat je niets aan en zorgt dat het gewenste effect wordt behaald zonder je natuurlijke uitstraling te verliezen. Inmiddels kom ik een paar keer per jaar bij Anna. Het is altijd gezellig en ik ben heel tevreden over het resultaat!
- Jessica Vermeulen

Review 3

★★★★★
Bekwame dame, mooi van binnen en buiten. Geeft goed advies met daarna mooi resultaat.
- C. Janssen

Review 4

★★★★★
Prettige arts, fijn in de omgang, neemt de tijd voor je en denkt altijd mee in het belang van de klant. Mooie resultaten. Zeer tevreden.
- M. Remans

Review 5

★★★★★
Mijn beoordeling over Dr. Anna, is dan ook eindeloze zegeningen.. Ze is niet alleen tijdens de behandeling goed, maar ze denkt ook perfect vanuit vele perspectieven. Heeft een goudeerlijke mening en haar begeleiding is sterk en zorgzaam. Sinds mijn fillers en Botox behandeling bij haar wat zo natuurlijk gedaan is voel ik me weer zelfverzekerd, en naturel op m’n mooist.. Daar was eerst heel wat make-up voor nodig! Geen fronzen meer en met een frisse blik vooruit! Ook mijn lippen heeft ze zo mooi opgevuld dat het natuurlijk is gebleven, zonder de zowel bekende “duckface” uitstraling te krijgen. Ik vind Anna een aanrader voor vele die wensen goed en eerlijk behandeld te worden, en is in goede kunstige handen bij haar! Dankjewel Anna, ook voor het leren mijzelf nu mooi te vinden om wie ik ben door al je goede adviezen! Cheapeau! Top results!
- Melissa

Top

★★★★★
Heel vriendelijk. Zeer duidelijk uitleg Anna neemt daar alle tijd voor en ook om vragen te beantwoorden.
- Lina

Zeer tevreden

★★★★★
Anna heeft verstand van zaken. Voorheen ging ik naar een andere arts en had ik regelmatig blauwe plekken en wenkbrauwen die ongelijk stonden. Ook een keer maandenlang met een boze blik rondgelopen omdat de wenkbrauwen te laag kwamen. Bij Anna heb ik dit probleem niet, ze prikt heel nauwkeurig en houdt rekening met mijn gevoelige huid. Ik ben dik tevreden!
- Wendy
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content